BVI, d. o. o. Ammann Yanmar
Ponudba Rabljeni stroji O podjetju
Domov Kontakt Struktura strani

Ponudba

Mini bagri Yanmar
Stroji za utrjevanje terena
Hidravlicna kladiva
Gumi verige
Alu nakladalne rampe
Zajemalke in zobje za zajemalke
Rezervni deli

Kontakt

Telefon:  04 234 01 00
Faks: 04 234 01 01
GSM: 041 647 897 (Igor), 031 647 897 (Vida)
E-pošta: bvi@siol.net

Kje nas najdete?

Britof 165
4000 Kranj
Slovenija
Zemljevid >>

 

Gumi gosenice / gumi verige

Podjetje Rubber Track Co., Ltd je priznan proizvajalec gumi verig po vsem svetu. Od takrat, ko so izdelali svoje prve verige, prodaja nenehno narašča, tako da trenutno prodajo 50.000 kosov letno. To podjetje je okrog sebe zgradilo skupino petih podružnic. Gumi verige JLL so dobrodošle povsod po svetu. 99,7 % izdelkov je primernih za prodajo, stopnja reklamacij pa je manjša od 0,03%.

Zaradi tehnične konstrukcije z neprekinjenimi jeklenimi žicami v notranjosti, gumi verige ohranjajo svojo visoko kakovost.

Ob primerjavi z običajnimi krožnimi členastimi gumi verigami ugotavljamo, da imajo ti izdelki kar precej prednosti.

Gumi verige

Zakaj gumi gosenice proizvajalca Rubber Track Co., Ltd?

1. Visoka natezna moč verige

Jeklena žica se nahaja v notranjosti gumi verige in nikjer ni razčlenjena oz. združena. Jeklena žica je pred izdelavo verige enkratno vijačena v izotenzičnem stanju. Vsak obroč žice je enake dolžine in krožno poteka po notranjosti verige. Obremenitev, ki jo jeklena žica drži, se med premikanjem ohranja v notranjosti verige in vsak člen verige ima enako natezno moč. Zaradi neprekinjene jeklene žice se natezna moč ne zmanjša. Na podlagi preizkusov ugotavljamo, da je skupna natezna moč za polovico višja od tiste, ki jo ima veriga, v kateri jekleni vložek ni neprekinjen.

2. Zelo malo raztezanja

Zaradi krožne neprekinjene jeklene žice v notranjosti se veriga lahko razteza le toliko, kolikor se razteza žica, razen če ta poči. Raztezanje jeklene žice pa je tudi precej manjše od raztezanja gume, zato je pri tej gumi verigi pogrezanje gosenice zelo umirjeno in ne bo prihajalo do napačnega pozicioniranja verige na zobnikih ali zdrsa verige s pogonskega zobnika. Hkrati takšna konstrukcija tudi zmanjšuje drgnjenje pri zobnikih, s čimer se podaljša njihova življenjska doba. Poleg tega bo tudi hrup manjši.

3. Nizka stopnja zdrsov jeklene žice in gumi verige

Pri uporabi krožne neprekinjene jeklene žice v notranjosti verige glavnino obremenitve nosi jeklo, zaradi česar ne prihaja do raztezanja gume pri uporabi, zato pri stičnem delu jekla in gume ne prihaja do zdrsov zaradi različnih stopenj raztezanja in notranjega stresa, ki bi spreminjal obliko in smer. Med delom tako ne bo prihajalo do segrevanja, luščenja, posedanja ali hitre obrabe.

4. Neprekinjena jeklena žica v notranjosti

Jeklena žica predstavlja skelet verige in tako tudi nosi večino obremenitve in pogonske sile. Zahvaljujoč krožni jekleni žici v notranjosti sta natezna moč in rigidnost verige zagotovljeni. Hkrati je za preprečitev drgnjenja kovine in jekla guma oblikovana kot iizolacijsko zaščitna plast. S tem se podaljša življenska doba gumi gosenice.

 
Natisni natisni  |  Na vrh na vrh

 
BVI d.o.o., Britof 165, 4000 Kranj, Slovenija, telefon: +386 (0)4 234 01 00, faks: +386 (0)4 234 01 01,
e-pošta: bvi@siol.net

© 2022 BVI d.o.o.
Domov | Kontakt | Struktura strani
 
Mini bagri Yanmar Stroji za utrjevanje terena Hidravlična kladiva Gumi verige Alu nakladalne rampe Zajemalke in zobje za zajemalke Rezervni deli
Predstavitev Uradni podatki Kontakt Lokacija